CAFENEAUA

CAFENEAUA 

 spectacolul fiecaruia si al tuturor

 Regia: Horatiu Malaele

Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Emilia Popescu 

         

         Cafeneaua – O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaștem povestea simplă a unei familii americane: Louise și Wally Murdock (văzuți la 30, 50 și 70 de ani); căsnicia lor fisurată dar și consolidată de apariția tinerei Janet.
     Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.
      Pe parcursul comediei, râsul va căpăta gustul sărat al lacrimilor, dominant fiind spectacolul despre viață, iubire, trădare, singurătate, naturalețe artistică, bun gust, măsură și echilibru, filon comic și replici spontane; un spectacol de calitate, amuzant, spumos, reconfortant, învăluit în 
melancolii  omenești. 

     Horațiu Mălăele transformă o dramoletă americană mofluză într-o explozie de umor și de emoție. Abilități dramatice în regim de exclusivitate. 
        Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambițiile și slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viața mea, a voastră, a noastră și toate la un loc răsturnate în viața acestei familii imaginate - oglinda vie și spăimântătoare a vieții noastre pe pământ. (Horațiu Mălăele).

Ora de incepere: 1900
Pret bilet : 100 lei si 80  lei

 

vezi toate spectacolele