HAIMANAUAHaimanaua

dupa Victor Eftimiu


Regia: Dan Tudor

Distributia: Dan Tudor, Tudorel Filimon, Anca Turcasiu,

 Dragos Ionescu, Adela Popescu, Andrei Duban


  Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetățean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Orașul îl vrea primar, familia este dezbinată.

      Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!

 

    Haimanaua, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după Omul care a văzut moartea a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

 

            Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de … Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragos Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și  savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.

 

        Dincolo de talentul cu care ne-a convins,  Dan Tudor știe să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potențialul unor situații comice, regizorul și-a ales întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.


 DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


Pret bilet: 50 lei

Ora de incepere: 19,00


vezi toate spectacolele