PARINTI TERIBILI

PARINTI TERIBILI
de Jean Cocteau

Regia : Diana Lupescu
Distributia: Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Silviu Biris, Raluca Juganaru

    Există scrieri excepționale ale secolului al XX-lea, piese scrise impecabil, care conțin o poveste cu conflict puternic, piese care s-au jucat, cu deosebit succes, în toată lumea.
      Unul dintre asemenea texte, "Părinții teribili"  de Jean Cocteau, tocmai a fost montat de către Diana Lupescu. Actori din linia intai dau viață unei povești tulburătoare, despre viață și moarte, despre legătura dintre părinți și copii (o relație la limita patologicului), într-un spectacol în care râsu’-plânsu’ e mereu prezent. Comicul și tragicul sunt atât de bine întrețăsute, încât hohotele publicului se transformă în fior de emoție, aproape de lacrimă. Este povestea unui tată, care se simte singur acasă, între soție cumnată și fiu și caută scăpare în brațele unei tinere deosebit de frumoasă. Este și povestea unei mame, care își trădează soțul apropiindu-se periculos de mult de fiu, pe care nu vrea să-l scape din mână. Este și povestea fiului, care dorește să fugă din brațele mamei, și se refugiază în brațele unei tinere – întâmplător, iubita (neștiută) a tatălui. 
      Cum se sfârșește o asemenea dramă picurată cu haz veți putea afla doar văzând spectacolul pe scena Teatrului de Comedie.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA  SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI "NEVOITI"SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE),  IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


Ora de incepere: 19,00
Pret bilet:  60,80 si 100  lei

vezi toate spectacolele