IN VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE

„În valea cu parfum de flori și zumzet de

 albine...”

Regia: Horațiu Mălăele 

Distibuția: Horațiu Mălăele
                   Bogdan Mălăele
                   Meda Victor

„În valea cu parfum de flori și zumzet de albine...”, Horațiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată și fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriță, protagonista lungmetrajului „Nunta mută”.

  Un cuplu fericit, care trăiește în atemporalul rural, are în sfârșit parte de o surescitare a vieții de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină și veșnic cicălitoarea nevastă, hotărăște că ar fi momentul să facă schimb de responsabilități cu Lisa (Meda Victor). Așadar, soțul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-și facă apariția Tatăl (Horațiu Mălăele), neîndemânatic și foarte miop. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbați încearcă să facă pe femeile? Este într-adevăr întreținerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

 „În valea cu parfum de flori și zumzet de albine...”, Edenul se preschimbă în Tartar. O comedie burlescă, plină de bufonerii à la Stan și Bran, menită să ne descrețească frunțile și să ne destindă inimile.

 Ora de incepere: 19,00

Pret bilet : 80 si 100 lei

                      

 

 

vezi toate spectacolele